Werknemers gezocht zonder ervaring, wat houdt deze functie in?

 

Het bedienen van de gasten op Salonboot Klifrak is iets wat in principe iedereen wel kan doen, ervaring is dus niet verijst, een leuke lach en klantvriendelijkheid wel.

 

Onze gasten zijn een leuke dag weg met de familie of met collega’s en moeten zodoende voorzien worden van een hapje en een drankje.

 

Anders dan in een hotel of restaurant zijn de etiquette (regels) bij ons minder belangrijk, maar is het meer van belang dat de gasten goed en vriendelijk geholpen worden.

 

Tijdens de familie of bedrijfsfeesten word er van jou verwacht dat jij bestelling (drankjes) opneemt en uitserveert, borden van de tafel naar de keuken brengt en af en toe helpt met catering.

 

Wij varen over het algemeen vanaf Koudum, dus wordt er verwacht dat jij met eigen vervoer of openbaar daar naartoe kan komen.

 

Voor een goede en vriendelijke communicatie met de gasten, is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

 

Wij zoeken een man of vrouw met of zonder ervaring in de leeftijd van 17 jaar tot….. een maximale leeftijd is er eigenlijk niet.

 

Lijkt het jou leuk om te werken op een boot met gezellige mensen die een dagje weg zijn, stuur dan een mail naar info@deoorden.nl of bel/app naar 0655112184

 

Vriendelijke groet, Siegfried.