Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Beleef het skûtsjesilen van dichtbij!

Ieder jaar is het weer zover en strijden er 14 skûtsjes in het belangrijkste zeilevenement in Friesland om de eerst plek. De eerste wedstrijd werd al in 1820 georganiseerd in Sneek en wordt sinds 1945 georganiseerd door de SKS (Sintrale Kommisje Skûtsjesilen). Deze unieke zeiltocht vindt plaats in de maand juli en bestaat uit 11 verschillende wedstrijden. Wilt u ook eens een wedstrijd van dichtbij mee maken? Reserveer dan alvast voor het SKS Skûtsjesilen  een rondvaart bij De Oorden en beleef een onvergetelijke dag!

Lees verder voor meer informatie of reserveer uw rondvaart.


Andere arrangementen

Rondvaart de Oorden heeft verschillende leuke groepsarrangementen samengesteld. Zo heeft u bijvoorbeeld al vier uur varen inclusief barbecue vanaf 29 euro per persoon, of een receptie, feestelijk ontvangst, heerlijke hapjes en vrij drinken. Maar wij denken ook graag met u mee voor een op maat gemaakt arrangement. Proef ook de ontspannen sfeer en geniet van een rondvaart in Friesland!


Faciliteiten aan boord

De Oorden biedt u tijdens een compleet verzorgde rondvaart in Friesland diverse faciliteiten. Zo is er naast verwarming bijvoorbeeld ook airconditioning aanwezig, zodat u tijdens warme dagen comfortabel kunt varen. Een feestje met muziek? Onze salonboot beschikt over een moderne muziekinstallatie en jukebox met honderden verschillende artiesten. Zo kunt u voor iedere gelegenheid de juiste toon bepalen, want u mag de muziekinstallatie zelf bedienen. Maar ook een echte DJ laten wij graag op uw feest draaien. Daarnaast is er een complete bar en keuken aanwezig. Kortom, de perfecte locatie voor een geweldig familiefeest of bedrijfsuitje in Friesland!


Geschiedenis Salonboot Klifrak

De Salonboot Klifrak is al bijna 100 jaar oud en met de hand gebouwd in Woltersdorf bij Berlijn. Dit vrachtscheepje kreeg bij haar eerste doop de naam “Willy” en werd aangedreven door een stoommachine. Het schip vaart nu al een tijdje over de Friese Meren en ademt nog steeds de geschiedenis.

Benieuwd naar de rest van de rijke historie, lees dan verder >De Oorden Rondvaarten & Partycruises is lid van:
Friese rondvaart ondernemers, Ontdek ons, Bus idee, Bedrijfsuitje.nl, Uit-Zeilen.nl

En werkt o.a.samen met:
Hotel Galamadammen, Recreatie en partycentrum De Kuilart