Rondvaart in Friesland..

Kies voor een onvergetelijke rondvaart in Friesland bij de Oorden en ontdek de Friese meren! Het hele jaar door organiseren wij rondvaarten voor zowel individuele opstappers als groepen in Zuidwest-Friesland. Deze rondvaart vertrekt vanaf  Koudum. De rondvaart in Friesland brengt u langs de vele meren, sloten en kanalen die Friesland rijk is en zorgt voor een unieke dag!

De vaartocht voert u over de vele meren, sloten, kanalen die Friesland rijk is en beleef een unieke dag! Onze Salonboot Klifrak is ook geschikt voor minder validen, heeft een brede loopplank, is gelijkvloers en beschikt over ruime toiletten met beugels. Het gezellige schip is geschikt voor grote en kleinere groepen, dus ideaal voor een uniek en gezellige familiedag, trouwlocatie, bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje en biedt diverse groepsarrangementen.

Datums rondvaarten in Friesland..

Via onderstaand contact formulier of via telefoonnummer 0655112184.

Binnen 24 uur voor de rondvaart is het beter om telefonisch te reserveren!

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Dinsdag 10-05 11.00-13.00 uur
Donderdag 12-05 13.30-15.30 uur
Woensdag 01-06 10.30-12.30 uur

Contact

De Oorden werkt samen met..

Rondvaart Friesland Sneek

Ervaar de Friese steden vanaf het water en boek bij De Oorden een rondvaart in Friesland door Sneek. Deze prachtige stad is bekend vanwege haar historische gebouwen. Naast Sneek kunt u ook andere steden en dorpen bekijken vanaf het dek. Via het water brengen wij u naar de mooiste plekjes van Friesland. Geniet daarnaast van de prachtige natuur die u onderweg tegenkomt. De rondvaart in Friesland naar Sneek en andere plaatsen kunt u boeken voor een scherpe prijs!

Rondvaart Friesland Heeg

Tijdens onze rondvaart in Friesland door Heeg ontdekt u dat dit dorp ontstaan is op en rond een terp, waarop een kerk stond. Heeg staat bekend als watersportcentrum, waar je van de rust kunt genieten door te varen op de Poelen route. Naast dit mooie dorp kunt u ook andere steden en dorpen bekijken vanaf het dek. Ontdek Friesland op een andere manier door vanaf het water rond te kijken. De rondvaart in Friesland naar Heeg en andere plaatsen kunt u eenvoudig boeken bij De Oorden!

Rondvaart Friesland Grou

Grou is een sportief dorp wat ontstaan is op een terp. De eerste schaatsbaan van kunststof in de buitenlucht is hier te vinden. Dankzij de rondvaart in Friesland door Grou kunt u de drukte van alledag achter u laten en genieten van dit mooie dorp. Bij zon profiteert u van ons ruime dek en bij regen kunt u een droog en warm plekje vinden benedendeks. Geniet van de rondvaart in Friesland door Grou of één van de andere mooie dorpen!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen