Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Rondvaart Friese meren

Maak kennis met het weidse Friese landschap tijdens een rondvaart over de Friese meren met De Oorden! De prachtige natuur herbergt diverse beschermde diersoorten waaronder prachtige vogels. Wij hebben diverse groepsarrangementen en organiseren daarnaast losse vaartochten. Onze salonboot de Klifrak is volledig gemoderniseerd. Zo zijn er onder andere een bar en keuken aanwezig waar u de heerlijkste hapjes en drankjes kunt krijgen. De boot is bovendien gelijkvloers en beschikt over aangepaste toiletten en een extra brede loopplank. Hierdoor kunnen ook mindervaliden genieten van een rondvaart over de Friese meren. Stap of rol aan boord van onze rondvaartboot in Friesland en geniet van het mooie landschap en de sfeervolle steden!

Rondvaart Friese meren bedrijfsuitje

Bij De Oorden kunt u diverse groepsarrangementen boeken. Ook voor een rondvaart over de Friese meren als bedrijfsuitje zit u goed bij ons! Wilt u het varen combineren met een sportieve activiteit? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens een potje golf en ontspan daarna terwijl u geniet van een tocht met onze sfeervolle salonboot. Het is ook mogelijk om uw rondvaart over de Friese meren als bedrijfsuitje te combineren met barbecueën. De Klifrak is de enige boot in Friesland waar u ook bij slecht weer gewoon kunt genieten van een gezellige barbecue! Vraag direct een offerte aan en leg vrijblijvend uw voorkeursdatum vast!

Rondvaart Friese meren familiedag

Bij De Oorden boekt u eenvoudig een rondvaart over de Friese meren voor uw familiedag. Wij hebben diverse standaard arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u uw vaartocht onder andere combineren met een heerlijk diner op de wal. Wilt u het varen graag combineren met een zelf gekozen activiteit? Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om een rondvaart over de Friese meren voor uw familiedag aan uw wensen aan te passen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Stuur ons berichten