Plaats hier uw review

Wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar uw ervaringen. Zou u deze met ons en anderen willen delen?
Alvast bedankt en we hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn!

Klik op onderstaande knop en vertel ons wat u ervan vond!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 107 reviews
familiebijeenkomst

prachtige rondvaart gehad met heerlijke barbecue aan boord. Uitstekend verzorgd allemaal door uiterst vriendelijke gastheer. Top! Een aanrader.

Studiereis studenten

Op 13 november hebben wij tweede jaar studenten van de opleiding Facility Management een bezoek mogen brengen op de Oorden. Het begon al bij de voorbereiding dat alles te overleggen viel en dat de Oorden zeer flexibel is wat betreft de invulling van de avond. Bij het ontvangst werden we fantastisch onthaald en was er gelijk een gastvrije ambiance. Daarnaast hadden we gekozen voor een onbeperkte BBQ wat tot de puntjes verzorgd was. Al met al veel kwaliteit en gastvrijheid! Echt een aanrader om de Oorden te bezoeken, gegarandeerd een avond/boottocht om niet te vergeten!

Feestje aan boord

Viering van mijn 80 ste verjaardag met een 5 uur durende boottocht met familie en vrienden is mede door het stralend mooie weer op 3 november een groot succes geweest. De vriendelijke bediening en uitstekende verzorging van de maaltijd zijn aanleiding deze onderneming ten zeerste aan te bevelen.

Op zondag 14 oktober 2018 hebben wij ons 45 jarig huwelijk gevierd op de Klifrak. Het was fantastisch, de bediening, het eten en de vaartocht. En het prachtige weer.Bedankt Fam. T. Zaagman.

by Joukje de jong de Boer on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
35 jaar getrouwd

Op 30 september hebben wij met onze familie en vrienden,ons 35 jarig huwelijk gevierd.Het was die dag mooi weer,en hebben erg genoten van de vaartocht.De bediening was prima,en een vaartocht met de Klifrak is een echte aanrader.

Geweldige familiedag

Zaterdag 1 september 2018 hadden wij een neven en nichtendag op de Klifrak, buiten dat het prachtig zomerweer was is de dag zeker zo geslaagd door de geweldige gastvrijheid en bediening van de Oorden, zeker een aanbeveling! en voor ons voor herhaling vatbaar!

Op 23 september hebben wij onze 50 jarige bruiloft gevierd aan boord van de Klifrak. Ondanks het slechte weer hebben wij een heerlijke middag gehad. Een mooi stukje door Friesland gevaren met een uitstekende verzorging. Alles was prima voor elkaar. Een aanrader!

by S.S.Miedema Hijlkema on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
Mooie goed verzorgde boottocht

Met mijn familie heb ik mijn 90 ste verjaardag gevierd op de mooie boot de KlifrakWe zijn een internationale familie.en iedereen heeft genotenvan de rondvaart over de Friese meren en vooral ook van het gevarieerde Italiaanse buffet.Het welkom aan boord was hartelijk en de bediening was geweldig !Nogmaals ,,Hartelijk Bedankt !!

Een hele mooie middag gehad met onze familie aan boord!Fijne ontvangst en gastvrije bediening. Bedankt voor de middag en de toelichting gedurende de tocht.

by Stichting Feestweek Koudum on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
Uitje met 65+ers!

Donderdag 13 september zijn wij met de 65+ers van Koudum op reis geweest met het Klifrak. De service was gelijk aan voorgaande jaren weer geweldig! De mensen genoten van het uitzicht en de verhalen van de kapitein. Ondertussen heerlijk genieten van een kop koffie of een heerlijk advocaatje! Het was weer een super geslaagde middag!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»