Plaats hier uw review

Wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar uw ervaringen. Zou u deze met ons en anderen willen delen?
Alvast bedankt en we hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn!

Klik op onderstaande knop en vertel ons wat u ervan vond!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 89 reviews

40e verjaardag gevierd. Van te voren wensen besproken en dat is prima uitgevoerd. Prachtige vaartocht gemaakt, lekker gegeten en gedronken. Personeel ook dikke prima!Siegfried bedankt.

by Rigtje de Groot-Kalsbeek on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
90e verjaardag op de Friese wateren

Op een geweldig zomerse 15 juli heb ik mijn 90e verjaardag gevierd op de Klifrak.Met een zonnig voor- en achterdek en een salon met airco is het uitstekend toeven met deze luxe boot.Zeer schoon, geweldig personeel en fantastische koffie met oranjekoek, lunch en Sudersee buffet werd het een onvergetelijke dag

by 50 Jarig huwelijksfeest on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
50 jarig huwelijk

20 juni 2018Superleuke middag gehad, arrangement met koffie, gebak , uurtje bowlen en daarna de rondvaart met bbq over de Friese wateren. Alles was keurig en heel goed verzorgd! Zeer vriendelijk personeel en goede service.

verjaardag 80 jaar

Ondanks het sombere weer hebben we een prachtige tocht gemaakt via Heeg en IJlst.In IJlst tussenstop bij het nieuwe Houtbouwmuseum wat heel leuk en informatief was. Door Sneek varen ging helaas niet door in verband met stremming maar het is toch een mooie tocht geworden. De verzorging aan boord was uitstekend, heerlijke lunch. Het was al met al toch een mooie dag ondanks het slechte weer.

40 jarig huwelijksfeest

We hebben een heerlijke middag gehad op de Klifrak. Alles was uitstekend verzorgd met een prachtige vaarroute, door Heeg IJlst en Sneek. Ook de barbecue was super lekker. Dus Siegfried & Team, ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke middag.Hartelijke groet,

Absolute aanrader!

Voor mijn vaders verjaardag hebben wij De Klifrak gehuurd en we hebben een heerlijke dag gehad. Wij wonen in Australië en toch was het makkelijk om alles te regelen. De faciliteiten aan boord ook goed. Een hele aangename ervaring in prachtig Friesland!

Bedankt

Op 8 juni 2018 hebben wij, ca. 40 leden van de FENDT CARAVAN CLUB Nederland, een rondvaart gemaakt met de Klifrak. Op persoonlijke titel wil ik een compliment maken aan de medewerkers van uw organisatie. De verzorging was meer dan perfect en de gekozen vaarroute prachtig. Ik zal u diensten aanbevelen. Gr. Leo & Trijni

by FAM DE BOER HARLINGEN on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
50 jarig huwelijk

We hebben op 3 juni ons 50 jarig huwelijk gevierd op de prachtige salonboot DE KLIFRAK.We zijn zeer gastvrij ontvangen en we hebben een fantastische dag op het water gehad.We zijn ontvangen met koffie en gebak en later een geweldig verzorgde BBQ.Alles was tot in de puntjes geregeld door de heer Siegfried en zijn bemanning.Ook de route die we hebben gevaren was geweldigWe hebben veel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad.Het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.Siegfried en team heel erg bedankt voor deze bijzondere dag.Siep en Janny.

BEPPEDEI

Zondag, 3 juni hadden we weer onze jaarlijkse Beppedei. Dit ter ere van "Beppe" haar 91steverjaardag. Dus een rondvaart gereserveerd met De Klifrak. Al was dit niet de eerste keer, het is en blijft een prachtige rondvaart. Ook nu met prachtig weer. Oud en jong, iedereen aan boord heeft weer ontzettend genoten De catering en bediening was weer TOP!! Ook door het hartelijk welkom aan boord, doet een mens zich meteen "thuis voelen". Fam. Schoegje en medewerkers, nogmaals bedankt voor al het goede waarvan wij met volle teugen genoten hebben, ook namens "Beppe". We hopen het ooit nog eens mee te mogen maken. Een hartelijke groet van de "Beppedei-familie Y."

Verjaardagsfeest 70 jaar

Op 25 maart jl. heb ik aan boord van "de Klifrak" mijn 70 ste verjaardag gevierd met familie en vrienden.
Vanaf de Galamadammen via de Fluessen richting Heeg, door Ijlst en Sneek een 5 uur durende vaartocht met Catering en borrels, alles aan boord. Niet alleen ikzelf maar ook alle gasten waren erg enthousiast over de tocht maar ook van de goede en prettige verzoging/bediening en het uitstekende warm/koud Súdersee Buffet.
Complimenten aan de hele crew en met name aan Siegfried, het opperhoofd van de georganiseerde tocht.....het was héél goed en een fijne sfeer..
Ik hoorde vandaag al dat er meer belangstelling is en zo zie je maar dat kwaliteit beloond ...! Rien...

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»