Plaats hier uw review

Wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar uw ervaringen. Zou u deze met ons en anderen willen delen?
Alvast bedankt en we hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn!

Klik op onderstaande knop en vertel ons wat u ervan vond!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 136 reviews

Wat hebben wij 30-11 j.l. een gezellige middag met leuke vaarroute beleefd, goed verzorgd. Ben zelf oud-schipper en alle lof voor bemanning👍🏼.

Super!

We hebben een mooie vaartocht gehad met een heerlijke, goed verzorgde barbecue.Iedereen heeft er van genoten.Complimenten voor de bediening en de bemanning.

Alles gewoon prima !!

Een hele fijne rondvaart gehad met onze familie op dit mooie schip ! Heldere afspraken van te voren. Heerlijke lunch en borrelhapjes. Kortom alles piekfijn in orde !

Geweldig

Wij hebben met 40 personen op zaterdag 29 sept.
een geweldige tocht gemaakt ondanks het slechte weer.
Het buffet warm en koud was geweldig en het ijsbuffet
super. De bediening was ook super. Ik heb van mijn gasten
alleen maar goede reacties gehad. Ik wil hierbij de bemanning
van de klifrak nogmaals bedanken voor de geweldige
middag die jullie mij en mijn gasten bezorgd hebben.

Feestdag

Het was voor ons een feestdag en zeker een feest om met de Klifrak op pad te gaan. Alles was top geregeld met zeer vriendelijke medewerkers aan boord. Een aanrader!!

bedankt

We hebben een hele fijne dag gehad ,het weer kon niet beter.Een keurig verzorgde dag ,dik in orde jong en oud hebben genoten,vijf uren vlogen voorbij.

50 jarig huwelijksfeest

Wat hebben we genoten! We hielden voor de 3e keer een feest op de Klifrak! We kunnen er geen genoeg van krijgen! Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd! Onze gasten vonden de boottocht te snel om...… We hebben vijf uur gevaren! Dat zegt genoeg.

by Willem en Martha Kramer on De Oorden Rondvaarten en Partycruises

Wat is er mooier dan het commentaar van een familielid die met ons mee heeft gevaren? "Wat was alles goed geregeld, het weer werkte heel goed mee, het personeel aan boord was erg vriendelijk. In één woord: FANTASTISCH! Het kon gewoon niet beter! Wat hebben wij genoten van de vaart, de vriendelijke mensen aan boord en het heerlijke buffet. Man oh man, wat was het genieten!" En hier hebben wij niets meer aan te te voegen... 👍🏻

55jarig huwelijksfeest

Een prima verzorgde dag aan boord van de Klifrak. Heel gezellige medewerkers, perfecte lunch.Een aanrader.

by Familie Jenner-Hassing on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
Bruiloftsfeest

Op 15 augustus 2019 hebben wij met onze gasten een geweldige middag gehad op De Klifrak. De bemanning laat werkelijk niets te wensen over. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook de catering is van hoge kwaliteit. Het Sûdersee- en toetjesbuffet zijn aanraders!.We hebben genoten!! Wij zullen zeker bij een volgende gelegenheid een tocht met De Klifrak maken. Onze complimenten en veel dank aan de schipper, mevrouw (naam is ons helaas niet bekend) en de heer Schoegje voor alles.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»