Plaats hier uw review

Wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar uw ervaringen. Zou u deze met ons en anderen willen delen?
Alvast bedankt en we hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn!

Klik op onderstaande knop en vertel ons wat u ervan vond!

Laat uw beoordeling achter


Review
* Verplicht veld

prachtig

30 11, 2017 door: Jan Zeinstra

Wij hebben ons feestje met familie en kennissen op 13 november gevierd waarbij ieder veel lof had over de bediening en de boottocht


Boottocht

17 10, 2017 door: Catharina

Ik wil De oorden nog een bedanken voor de fantastische middag die ik mocht meemaken Hebben een prachtige tocht gemaakt .Richard bedankt


Super!

17 10, 2017 door: Abutilon

We hadden in het weekend van 7 okt een pv uitje op de klifrak.
Rondvaart met bbq op de boot, dit was geweldig.
Het eten was heerlijk, bediening en de kok erg vriendelijk en meedenkend.
Wij hebben een top avond gehad, echt een aanrader voor iedereen!


heel goed verzorgd

16 10, 2017 door: Gkrol

Op de bood gevierd dat we 50 jaar getrouwd waren .Kinderen vol lof een super middag . Het was allemaal prima geregeld Bedinging was prima in orde ,bedankt.


Goed verzorgde dag

10 10, 2017 door: Fabian Visser

Met ons bedrijf een heerlijke dag gehad. De faciliteiten aan boord waren prima. Voorop konden we in de zon zitten, achterop buiten maar overdekt (en met kachel) en uiteraard binnen warm. Zowel de lunch als de hapjes waren van hoog niveau en bijzonder uitgebreid en gevarieerd. De bemanning(kok, ober en kapitein) waren allen erg vriendelijk en service gericht. Ook voor de invulling van de dag konden we vooraf aangeven wat we wilden en dit werd geregeld. Alles met alles een zorgeloze en heerlijk ontspannen dag op het water. absolute aanrader wat ons betreft.


een mooie dag

04 10, 2017 door: Altink & Wolff

Met 60 personen 5 uur varen door Friesland.
Veel live muziek aan boord en een super meedenkende staf.
Flexibiliteit groot en de taartjes verrukkelijk!
Over alles kon worden overlegd, waardoor het feest precies kon worden wat we bedoelden.
Een aanrader!


Top Landman dag

29 09, 2017 door: Familie Landman

Zondag 24 september vierden we de Landman reünie op de mooie salonboot 'Klifrak'. Met 57 personen waren wij van harte welkom aan boord bij Siegfried en zijn medewerkers. We genoten van een all inn arrangement. De service en kwaliteit van het eten en drinken was top, het weer was geweldig en het familietreffen heel gezellig!


Boottocht 65+

29 09, 2017 door: L. Wiersma

Ook dit jaar maakten we met de 65+ ers van Koudum een boottocht met het Klifrak tijdens de feestweek. Het was weer prima geregeld! Ondanks het slechte weer zaten we er allemaal lekker warm en goed verzorgd bij!


Super bruiloftsfeest

20 09, 2017 door: Jentina Bloemhof

Het was op 2 september alweer 12 jaar geleden dat mijn man en ik ons bruiloftsfeest met 35 gasten aan boord van de Klifrak hebben gevierd. Na een zeer hartelijke ontvangst in Lemmer aan boord gegaan en een mooie tocht over de Fryske Marren gemaakt. Niets dan lof voor het personeel en de geweldige catering. Koffie/thee met gebak, borrel met diverse hapjes en tot slot een heerlijk lopend buffet.
Als bruidspaar op de voorplecht door de brug van Woudsend op een heerlijke nazomerdag. Het is als de dag van gisteren!


Super

18 09, 2017 door: Henk Hoekstra

We beleefden een supergezellige middag op de Friese plassen met de KLIFRAK, zulks ter viering van mijn 90e verjaardag. Al mijn gasten waren tevreden tot zeer tevreden en allen waren enthousiast over de service aan boord. De vriendelijke bediening , alsook de verdere voorzieningen, als bijvoorbeeld de sanitaire ruimten en de keurige staat van het interieur waren als vanouds. Een geslaagde middag waarvan we nog lang nagenieten.


De Oorden Rondvaarten en Partycruises , Nederland 4.8 5.0 78 78 Wij hebben ons feestje met familie en kennissen op 13 november gevierd waarbij ieder veel lof had over de bediening en de boottocht
Page:
123»