Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Personeelsuitje in Friesland
Een personeelsuitje in Friesland is zo   is snel geregeld! De Oorden Rondvaarten en personeelsuitje in Friesland biedt u verschillende leuke all incusive arrangementen voor uw personeelsuitje in Friesland, aan boord van Salonboot Klifrak, een in 1926 bij Berlijn als stoomschip gebouwd schip.

Klik op één van de knoppen aan de rechter of bovenkant van de website, vraag vrijblijvend een offerte op, of maak vrijblijvend een afspraak om Salonboot Klifrak te bekijken e de mogelijkheden door te nemen.

Rondvaarten & Personeelsuitje in Friesland – De Oorden

Voor leuke en gezellige rondvaarten familiedag of bedrijfsuitje in Friesland bent u bij De Oorden aan juiste adres! Al meer dan 17 jaar bevaart De Oorden met haar prachtige Salonboot Klifrak de Friese meren en wateren.

Salonboot Klifrak is een voormalig stoomschip en is in 1926 bij Berlijn gebouwd . De boot is voorzien van alle gemakken en voorzieningen, maar ademt nog steeds de geschiedenis. Door haar gunstige indeling is zij geschikt voor groepen van 15 tot 80 personen, afhankelijk van uw wensen.

U kunt Salonboot Klifrak huren voor rondvaarten in Friesland, bijvoorbeeld voor  familiedagen, bedrijfsuitjespersoneelsfeestentrouwerijen en reünies. In de zomermaanden worden er ook rondvaartenvoor individuele opstappers georganiseerd, en kunt u ieder jaar mee varen naar de wedstrijden van hetS.K.S. skûtsjesilen.

Heeft u plannen voor een leuk feest(je) op het water?

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier en wij helpen u graag!