Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Personeelsuitje Friesland

Geniet van een gezellig personeelsuitje in Friesland bij De Oorden! Stap samen met uw collega’s aan boord van onze stijlvolle salonboot en bekijk de Friese meren vanaf het water. Onze boot stamt uit 1926 en is in de afgelopen decennia gemoderniseerd. Zo is er onder andere een complete bar en keuken aanwezig. Wij serveren u graag de lekkerste hapjes en drankjes terwijl u ontspant tijdens een prachtige vaartocht. Heeft u interesse in een personeelsuitje in Friesland? Bekijk de mogelijkheden online of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Personeelsuitje op het water Friesland

Bij De Oorden kunt u niet alleen een personeelsuitje op het water in Friesland boeken. Wij hebben ook arrangementen waarbij activiteiten op het water en het land gecombineerd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een potje golf en een heerlijke rondvaart? U kunt er ook voor kiezen om na het varen te genieten van een heerlijk diner aan wal. Als u liever op het water eet, zit u ook goed bij ons. Wat voor weer het ook is, barbecueën aan boord is altijd mogelijk tijdens een personeelsuitje op het water in Friesland! U kunt bij ons de volgende standaard arrangementen boeken:

  • Barbecueën en varen
  • Feestje op de wal en het water
  • Pitch & putt en varen
  • Feestje aan boord

Zijn onze standaard arrangementen niet passend voor uw groep? Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in Friesland geheel aan uw wensen aan te passen!

Personeelsuitje Friesland met De Oorden

Ontdek het uitgestrekte Friese landschap tijdens een personeelsuitje in Friesland met De Oorden. U vaart via meren, sloten en kanalen langs de weidse natuur en prachtige cultuur van deze noordelijke provincie. Onze salonboot de Klifrak beschikt over een gelijke vloer en heeft aangepaste toiletten en een brede loopplank. Hierdoor kunnen ook mindervaliden probleemloos genieten van een rondvaart op onze karakteristieke boot. Heeft u vragen of wilt u een personeelsuitje in Friesland met De Oorden boeken? Vraag dan direct een offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk met een scherp aanbod!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier