Partyboot Friesland

De Oorden Rondvaarten biedt u verschillende feestarrangementen aan voor een scherpe prijs. Onze Salonboot Klifrak is de enige partyboot in Friesland waar altijd gebarbecued kan worden, ongeacht het weer. Het achterdek kan namelijk afgesloten worden. Kies voor een feestje aan boord, waar u vier uur lang van het water kunt genieten onder het genot van koffie en gebak, warme en koude hapjes en een drankje. Maak plezier op de beste partyboot van Friesland!

Partyboot huren Friesland

Als u een partyboot gaat huren in Friesland, dan merkt u dat bij de Oorden de huurprijs van de boot bij de totaalprijs in zit. Dit kan u veel kosten schelen. Onze Salonboot Klifrak wordt veel ingezet bij bruiloften op het water. Het gebruik van een microfoon voor bijvoorbeeld een speech behoort ook tot de mogelijkheden. Door onze partyboot te huren in Friesland zorgt u voor een onvergetelijk feest!

Partyboot Friesland De Oorden

Voor zowel kleine en grote groepen is de partyboot in Friesland van de Oorden geschikt. Het is  een authentiek en gezellig schip waar plaats is voor iedereen. Er zijn overdekte en buiten plaatsen aanwezig, zodat u in elk seizoen van het mooie Friesland kunt genieten. Wilt u een bbq met of zonder dj? Dit bieden wij scherp geprijsd aan. Ook is er een bar en keuken aanwezig. Dé partyboot in Friesland van De Oorden is te huren via onze website.

 

Bekijk hier alle reviews

Reserveren