Trouwen in Friesland..

Wilt u in het huwelijksbootje stappen en ondertussen genieten van een weids uitzicht over prachtige natuur? Het kan als u ervoor kiest om te trouwen in Friesland. Bij De Oorden kunt u zowel trouwen als een trouwfeest organiseren op onze karakteristieke salonboot de Klifrak. De boot stamt uit 1926 en biedt een sfeervol decor voor uw bruiloft. De Klifrak is voorzien van verwarming en airconditioning zodat er zowel in de zomer als in de winter een aangenaam klimaat heerst. Neem gerust contact met ons op als u wilt trouwen in Friesland. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Trouwen op een boot in Friesland..

Trouwen op een boot in Friesland klinkt romantisch en dat is het ook! Via meren, sloten en kanalen voert onze schipper u langs de prachtige natuur met onze rondvaartboot in Friesland. U kunt ondertussen ontspannen genieten van het uitzicht en feest vieren met vrienden en familie. De boot is ideaal voor recepties van 20 tot 80 personen. Door middel van diverse aanpassingen hebben wij de salonboot geschikt gemaakt voor mindervaliden. Zo is de Klifrak gelijkvloers en zijn er aangepaste toiletten en een brede loopplank aanwezig. Uiteraard hebben wij ook faciliteiten zoals een bar en keuken aan boord, zodat u tijdens het trouwen op een boot in Friesland kunt genieten van een hapje en een drankje.

Trouwen in Friesland bij De Oorden..

Iedereen heeft andere wensen als het om een bruiloft gaat. Als u besluit te trouwen in Friesland bij De Oorden houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Onze ervaren medewerkers kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat u de dag van uw leven heeft. Er zijn onder andere een muziekcomputer en diverse microfoons aan boord zodat u uw trouwerij af kunt sluiten met een geweldig feest. Bent u benieuwd naar onze sfeervolle salonboot en wilt u trouwen in Friesland bij De Oorden? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom om te komen kijken. Wij zien u graag terug tijdens uw bruiloft, feest of rondvaart in Friesland!