Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Een paar leuke arrangementen..

Hier onder een voorbeeld van een barbecue arrangement, welke erg populair is bij het organiseren van een familiedag in Friesland, maar uiteraard kan er allerlei soorten catering toegepast worden, van koffie met gebak en bittergarnituur tot een koud en warm buffet. Onze arrangementen zijn standaard uitgerekend op vier uren varen, inclusief de daarbij genoemde catering, zodat u precies weet, wat het u per persoon kost. Uiteraard is langer varen ook mogelijk.

Een arrangement van vier uren varen, inclusief een barbecue met vers gemaakte salades, is al te boeken vanaf € 39.- p.p.

Ook bieden wij een leuk afwisselend familiedag arrangementen, waarbij u ontvangen wordt bij recreatie/partycentrum De Kuilart, daar ook gaat bowlen (kinderen kunnen zwemmen) en tot slot Salonboot Klifrak voor komt varen, voor een drie uur durende boottocht met barbecue, of desgewenst een koud/warm buffet.

Dit complete familiedag in Friesland arrangement is al te boeken vanaf € 43.- p.p. , inclusief koffie met Friese oranjekoek, bittergarnituur tijdens het bowlen en een heerlijke barbecue tijdens de boottocht.

Tip!! Tour de SudWest..