Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Hier onder een voorbeeld van een barbecue arrangement, welke erg populair is bij het organiseren van een familiedag in Friesland, maar uiteraard kan er allerlei soorten catering toegepast worden, van koffie met gebak en bittergarnituur tot een koud en warm buffet. Onze arrangementen zijn standaard uitgerekend op vier uren varen, inclusief de daarbij genoemde catering, zodat u precies weet, wat het u per persoon kost. Uiteraard is langer varen ook mogelijk.

Een arrangement van vier uren varen, inclusief een barbecue met vers gemaakte salades, is al te boeken vanaf € 39.- p.p.

Ook bieden wij een leuk afwisselend familiedag arrangementen, waarbij u ontvangen wordt bij recreatie/partycentrum De Kuilart, daar ook gaat bowlen (kinderen kunnen zwemmen) en tot slot Salonboot Klifrak voor komt varen, voor een drie uur durende boottocht met barbecue, of desgewenst een koud/warm buffet.

Dit complete familiedag in Friesland arrangement is al te boeken vanaf € 43.- p.p. , inclusief koffie met Friese oranjekoek, bittergarnituur tijdens het bowlen en een heerlijke barbecue tijdens de boottocht.

Tip!! Tour de SudWest

Erg populair bij familiedagen is de Tour de SudWest. Bij dit arrangement gaat u met bus en boot de SudWest hoek van Friesland door. Niet met een gewone touringcar, maar met een mooie oude Amerikaanse schoolbus van de Gaasterland Express, en met een nostalgische Salonboot van bijna 100 jaar oud, gaat u het water op.

Dit arrangement is al te boeken vanaf € 41.- p.p.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de volledige beschrijving van dit arrangement, vul dan snel vrijblijvend, onderstaand formulier is, en krijg snel een reactie!

Speciaal voor uw familiedag of reünie in Friesland hebben wij ook leuke arrangementen samengesteld, in samenwerking met Hotel Galamadammen en recreatie en partycentrum De Kuilart, welke op de mooiste locaties van Friesland liggen.