Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Bedrijfsuitje – personeelsfeest Friesland..

De Oorden Rondvaarten en bedrijfsuitje in Friesland heeft leuke arrangementen samen gesteld voor uw bedrijfsuitje in Friesland, waarbij de kosten van een  boottocht, met heerlijke hapjes, barbecue, vrij drinken of zelfs een DJ aan boord in één prijs per persoon is verrekend.(inclusief BTW.)

Naast deze populaire barbecue arrangementen bieden wij u ook nog diverse andere arrangementen.

Ook is het mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen voor uw bedrijfsuitje in Friesland.

Organiseren in drie stappen..

  1. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en krijg nog de zelfde dag reactie.
  2. Na goedkeuring van de offerte, plaatst u vrijblijvend een tijdelijke optie op een datum die u geschikt lijkt, zodat u kunt organiseren, en de boot ondertussen niet weg vaart. Mocht blijken dat het feest niet door kan gaan, dan is het geen probleem om de optie weer te verwijderen.
  3. Na onderlinge goedkeuring , sturen wij u een bevestiging van de afspraken. Voor informatie over boeken zonder risico, klikt u hier.

Hét bedrijfsfeest Friesland..

Een voorbeeld van een mooi arrangement..

Door hét bedrijfsfeest – Friesland  te boeken, bent u snel klaar met regelen, en wordt het gegarandeerd een feest waar men nog lang over zal praten.

Hét bedrijfsfeest – Friesland is een arrangement van vijf uren varen, waarbij u ontvangen wordt met koffie en oranjekoek, de bediening rond zal gaan met bitterballen, het vlees voor u gebakken zal worden op de barbecue (tijdens de boottocht, het hele jaar door!) en de DJ zal zorgen voor een rustig en gezellig begin, maar het bedrijfsfeest zal eindigen op de dansvoer.

Hét bedrijfsfeest – Friesland is inclusief: Koffie met oranjekoek, vrij drinken, bitterballen, barbecue en BTW. De DJ zit niet in de prijs inbegrepen, maar wordt los berekend.

Dit arrangement is al te boeken vanaf € 55.- p.p.all inclusief.