Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Dit vinden onze gasten

Helaas heeft Salonboot Klifrak in 2020 niet kunnen varen i.v.m. de corona maatregelen. Zodoende zijn er ook geen nieuwe recenties bij gekomen. Hopelijk biedt het nieuwe jaar nieuwe kansen.

70-jarig huwelijksfeest

Ter viering van het 70-jarig huwelijksfeest van onze ouders hebben wij zaterdag 29 juni een prachtige tocht met de Klifrak gemaakt. Zowel de boot, het arrangement als de bemanning waren top. Mede hierdoor kunnen wij terugzien op een zeer geslaagde en onvergetelijke dag!

Perfecte middag en avond

Wij vierden zaterdag 22 juni o.a. ons 40 jarig huwelijks jubileum met familie en vrienden.
Vooraf genoten op het terras aan het water bij de Kuilart met koffie en gebak en om 16.00 uur lag de Klifrak klaar wat een verrassing was voor onze gasten. Gezellige ontvangst door de bemanning waarna we op weg gingen richting Sneek. Onderweg prima bediening, niemand kwam tekort. Kort na Sneek werd de BBQ in gereedheid gebracht waarna iedereen lekker van het buffet kon genieten. Om 21.00 meerden we weer aan wat verder dan het vertrekpunt vanwege afgemeerde schepen. Dit werd door de bemanning perfect opgelost door met hun eigen auto's de gasten weer terug te brengen naar de Kuilart.
Wij hebben een geweldige middag en avond gehad zonder ergens op hoeven te letten en onze gasten hebben eveneens een geweldige dag gehad. Met dank aan de volledige bemanning!

Het was geweldig.... het personeel super leuk en gezellig... en de lunch was heerlijk... ik wil wel nog een keer mee!!!

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

De Oorden werkt samen met…