Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Dit vinden onze gasten

24 april 2022

De 88ste verjaardag van mijn vader kon in december 2021 van de ene op de andere dag niet doorgaan i.v.m.coronamaatregelen..We zochten naar een alternatieve datum en stelden voor de verjaardag te vieren op een later tijdstip maar dan met een boottocht. Aangezien onze familie niet het minimum aantal personen telt van 25 was de beslissing niet zo moeilijk om dan meteen meer mensen mee te laten genieten en uit te nodigen... Het was op 24 april een prachtige vaarmiddag aan boord met een uitgebreide lunch.. De persoonlijke aandacht, de communicatie vooraf, de kwaliteit en flexibiliteit verdienen een pluim.
namens de familie: Hinke Mulder

Met familie en vrienden afgelopen 15 maart onze gouden bruiloft gevierd met een geweldige rondvaart op de Klifrak en afgesloten met een heerlijke barbecue! Tot in de puntjes verzorgd dankzij Siegfried en team. Genieten nog steeds na! Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

heerlijke dag

Ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd met familie en vrienden.

Dag was goed verzorgd, leuke bustocht met de Gaasterland Express en daarna een mooie boottocht inclusief een BBQ. Zeer vriendelijk personeel.

Echt een aanrader.

Mooie boottocht

Op 10 oktober hebben we met familie tijdens mooi weer een erg mooie vaartocht over de friese meren gehad. De verzorging was perfect. Voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

De Oorden werkt samen met…