Sunset Cruise
Familiedag Friesland

  • -Hollands buffet € 21.-
    Het hele jaar mogelijk!
  • Stamppot Hutspot, Stamppot Zuurkool met ananas
    Stamppot Boerenkool

    Gehaktballetjes in jus, Rookworst, Speklapjes
    Hachee
    Gebakken spekjes , Appel compote
    Augurkjes ,Amsterdamse uitjes
    Mosterd

  • -Indonesische Buffet € 23.-
  • Nasi, Bami
    Kippenpootjes, Daging Rendang
    Babi pangang
    Gehaktballetjes in ketjapsaus, Saté in pindasaus
    Atjar tja poer, Uitjes en augurkjes
    Sambal en gedroogde uitjes

  • -Italiaans buffet € 26.50
  • Pastasalade met Ham, Pastasalade met tonijn
    Tomaat mozzarella salade, Verse vruchten en druiven

    Pasta met knoflook olie
    Gebakken kriel aardappeltjes met Toscaanse kruiden
    Kipfilet met mozzarella ingerold met rauwe ham in tomatenroomsaus
    Lasagne bolognese

    Diverse soorten tapenade en Italiaanse kaas soorten
    Olijven, Zongedroogde tomaatjes, Sweet peppers, Tonato vitello

    Diverse brood soorten en kruidenboter

  • -Sudersee buffet € 26.50
  • Romige mosterdsoep met spekjes en vegetarische groentesoep,
    gepresenteerd met diverse broodsoorten, kruidenboter en heerlijke tapenade.

    Huzarensalade, Zalmsalade
    Gemengde frisse salade met diverse rauwkost noten, zaadjes, knoflookcroutons, spekjes, ui, tomaat, komkommer, olijven, wortel, paprika, couscous dressings en vinaigrettes

    Gebakken krielaardappeltjes met Toscaanse kruiden, Rijst met bakgroente, Sperzieboontjes
    Kiprollade met ananas en kerriesaus en Varkenshaas in champignonsaus

  • -Koud/warm Galamadammen buffet € 34,50
  • Ons voorgerechtenbuffet wordt gepresenteerd met stokbrood en kruidenboter
    Gerookte vissoorten, bestaande uit makreel, forel en zalmrolletjes,
    Hollandse garnalen en haringtartaar,
    geserveerd met Russische salade en wasabi-dressing
    Spaanse gerookte ham met meloen, een pesto-dressing en knoflookcroutons
    Romige soep van prei met gerookte kip

    Hoofdgerechtenbuffet
    Gebakken zeebaars met kruidenlinguini, asperges en een saus van witte wijn.
    Kalfssukade, langzaam gegaard in rode wijn, met paddenstoelensaus en aardappelpuree
    Kipspies gemarineerd in Indiaase currykruiden, geserveerd met basmatirijst en
    Tikka Massala saus
    Kaastortellini met een saus van zongedroogde tomaten, paprika en Parmezaanse kaas

    Onze hoofdgerechten worden begeleid met:
    Groente van het seizoen
    Aardappelgratin
    Gemengde salade met rauwkost
    (gemengde slasoorten, noten, zaadjes, knoflookcroutons, spekjes, ui, tomaat,
    komkommer, olijven, wortel, paprika, couscous)
    Selectie dressings en vinaigrettes