Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Boottocht Friesland

Vaar mee met De Oorden tijdens een boottocht door Friesland. Via meren en kanalen laten we u genieten van het weidse Friese landschap en de prachtige steden. Onze stijlvolle salonboot de Klifrak stamt uit 1926. De boot heeft vele authentieke details, maar is wel volledig aangepast aan de moderne tijd. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter aangenaam toeven tijdens een tocht met onze rondvaartboot in Friesland. Heeft u of iemand in uw gezelschap een beperking? Dit is geen enkel probleem. Onze salonboot is voorzien van een extra brede loopplank en aangepaste toiletten. Daarnaast is de boot gelijkvloers zodat iedereen zonder problemen mee kan tijdens een boottocht door Friesland.

Boottocht Sneek Friesland

Heeft u de prachtige stad Sneek altijd al eens vanaf het water willen bekijken? Het kan tijdens een boottocht door Sneek in Friesland! Stap aan boord van onze salonboot en ga mee op een ontdekkingstocht door deze sfeervolle stad. Geniet van prachtige gebouwen zoals de Waterpoort. Als u individueel met een boottocht Sneek en Friesland wilt ontdekken, kunt u opstappen tijdens een van onze vele losse rondvaarten. Wij brengen u dan niet alleen naar Sneek, maar naar nog vele andere geweldige plekken in Friesland!

Boottocht familiedag Friesland

U kunt bij De Oorden een gezellige boottocht voor uw familiedag in Friesland organiseren. Wij hebben verschillende standaard arrangementen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van varen en barbecueën? Het is bij ons het hele jaar door mogelijk! Naast onze vaste arrangementen is een maatwerk boottocht voor uw familiedag in Friesland ook mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor uw hele familie!

Stuur ons berichten

heerlijke dag

Ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd met familie en vrienden.

Dag was goed verzorgd, leuke bustocht met de Gaasterland Express en daarna een mooie boottocht inclusief een BBQ. Zeer vriendelijk personeel.

Echt een aanrader.

Mooie boottocht

Op 10 oktober hebben we met familie tijdens mooi weer een erg mooie vaartocht over de friese meren gehad. De verzorging was perfect. Voor herhaling vatbaar.

by christophe caulier on De Oorden Rondvaarten en Partycruises
unieke ervaring

we deden met de groep Neos Adegem een prachtige boottocht op de Morra en aten aan boord een verrukkelijke BBQ. Een unieke ervaring, die ik aan iedereen kan aanbevelen.
bedankt.

Mooie excursie

Met een groep hebben we een rondvaart met Italiaans buffet besteld. Dit was tiptop in orde. Dank aan Siegfried en team voor de goede zorgen!

Page 1 of 33:
«
 
 
1
2
3
 
»