Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Boottocht Friesland

Vaar mee met De Oorden tijdens een boottocht door Friesland. Via meren en kanalen laten we u genieten van het weidse Friese landschap en de prachtige steden. Onze stijlvolle salonboot de Klifrak stamt uit 1926. De boot heeft vele authentieke details, maar is wel volledig aangepast aan de moderne tijd. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter aangenaam toeven tijdens een tocht met onze rondvaartboot in Friesland. Heeft u of iemand in uw gezelschap een beperking? Dit is geen enkel probleem. Onze salonboot is voorzien van een extra brede loopplank en aangepaste toiletten. Daarnaast is de boot gelijkvloers zodat iedereen zonder problemen mee kan tijdens een boottocht door Friesland.

Boottocht Sneek Friesland

Heeft u de prachtige stad Sneek altijd al eens vanaf het water willen bekijken? Het kan tijdens een boottocht door Sneek in Friesland! Stap aan boord van onze salonboot en ga mee op een ontdekkingstocht door deze sfeervolle stad. Geniet van prachtige gebouwen zoals de Waterpoort. Als u individueel met een boottocht Sneek en Friesland wilt ontdekken, kunt u opstappen tijdens een van onze vele losse rondvaarten. Wij brengen u dan niet alleen naar Sneek, maar naar nog vele andere geweldige plekken in Friesland!

Boottocht familiedag Friesland

U kunt bij De Oorden een gezellige boottocht voor uw familiedag in Friesland organiseren. Wij hebben verschillende standaard arrangementen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van varen en barbecueën? Het is bij ons het hele jaar door mogelijk! Naast onze vaste arrangementen is een maatwerk boottocht voor uw familiedag in Friesland ook mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor uw hele familie!

Stuur ons berichten

Op 12 november personeelsuitje gehad. Alles keurig geregeld op de boot - was toch al laat in seizoen maar op de boot was het lekker warm - zelfs op het achterdek. Goeie bediening en heerlijk gegeten.

Onze familiedag op zaterdag 8 oktober is mede door de schitterende bootreis en relaxte verzorging door het personeel, een onvergetelijke dag geworden.
De lunch voldeed ook aan de verwachtingen. De boot leent zich perfect voor een gezelschap rond de 30 personen. Voor en achterdek niet te groot en niet te klein. Wat we niet in de hand hebben is het weer en zelfs dat was perfect!!

Heerlijke familiedag op de Klifrak

Zaterdag 17 september hadden wij onze familiedag op de Klifrak vsn fa. Van Oorden.
Wij hebben een uitermate leuke dag gehad op de Klifrak.
Wij hadden een lunch en aan het eind een barbeque.
Het was geweldig goed verzorgd zowel de lunch als de barbeque.
Het personeel aan boord was uitstekend en hebben ons goed verzorgd.
Echt een aanrader.

Klifrak

Op een koude 18e september, werden wij en onze gasten warm onthaald door Siegfried en zijn bemanning, op de Klifrak.
Het was een heerlijke middag. De catering en de bediening
waren prima in orde.
Echt een aanrader.

Page 1 of 42:
«
 
 
1
2
3
 
»