Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Boottocht Friesland

Vaar mee met De Oorden tijdens een boottocht door Friesland. Via meren en kanalen laten we u genieten van het weidse Friese landschap en de prachtige steden. Onze stijlvolle salonboot de Klifrak stamt uit 1926. De boot heeft vele authentieke details, maar is wel volledig aangepast aan de moderne tijd. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter aangenaam toeven tijdens een tocht met onze rondvaartboot in Friesland. Heeft u of iemand in uw gezelschap een beperking? Dit is geen enkel probleem. Onze salonboot is voorzien van een extra brede loopplank en aangepaste toiletten. Daarnaast is de boot gelijkvloers zodat iedereen zonder problemen mee kan tijdens een boottocht door Friesland.

Boottocht Sneek Friesland

Heeft u de prachtige stad Sneek altijd al eens vanaf het water willen bekijken? Het kan tijdens een boottocht door Sneek in Friesland! Stap aan boord van onze salonboot en ga mee op een ontdekkingstocht door deze sfeervolle stad. Geniet van prachtige gebouwen zoals de Waterpoort. Als u individueel met een boottocht Sneek en Friesland wilt ontdekken, kunt u opstappen tijdens een van onze vele losse rondvaarten. Wij brengen u dan niet alleen naar Sneek, maar naar nog vele andere geweldige plekken in Friesland!

Boottocht familiedag Friesland

U kunt bij De Oorden een gezellige boottocht voor uw familiedag in Friesland organiseren. Wij hebben verschillende standaard arrangementen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van varen en barbecueën? Het is bij ons het hele jaar door mogelijk! Naast onze vaste arrangementen is een maatwerk boottocht voor uw familiedag in Friesland ook mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor uw hele familie!

Stuur ons berichten

Helaas heeft Salonboot Klifrak in 2020 niet kunnen varen i.v.m. de corona maatregelen. Zodoende zijn er ook geen nieuwe recenties bij gekomen. Hopelijk biedt het nieuwe jaar nieuwe kansen.

70-jarig huwelijksfeest

Ter viering van het 70-jarig huwelijksfeest van onze ouders hebben wij zaterdag 29 juni een prachtige tocht met de Klifrak gemaakt. Zowel de boot, het arrangement als de bemanning waren top. Mede hierdoor kunnen wij terugzien op een zeer geslaagde en onvergetelijke dag!

Perfecte middag en avond

Wij vierden zaterdag 22 juni o.a. ons 40 jarig huwelijks jubileum met familie en vrienden.
Vooraf genoten op het terras aan het water bij de Kuilart met koffie en gebak en om 16.00 uur lag de Klifrak klaar wat een verrassing was voor onze gasten. Gezellige ontvangst door de bemanning waarna we op weg gingen richting Sneek. Onderweg prima bediening, niemand kwam tekort. Kort na Sneek werd de BBQ in gereedheid gebracht waarna iedereen lekker van het buffet kon genieten. Om 21.00 meerden we weer aan wat verder dan het vertrekpunt vanwege afgemeerde schepen. Dit werd door de bemanning perfect opgelost door met hun eigen auto's de gasten weer terug te brengen naar de Kuilart.
Wij hebben een geweldige middag en avond gehad zonder ergens op hoeven te letten en onze gasten hebben eveneens een geweldige dag gehad. Met dank aan de volledige bemanning!

Het was geweldig.... het personeel super leuk en gezellig... en de lunch was heerlijk... ik wil wel nog een keer mee!!!

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»