Sunset Cruise
Familiedag Friesland

Boottocht Friesland

Vaar mee met De Oorden tijdens een boottocht door Friesland. Via meren en kanalen laten we u genieten van het weidse Friese landschap en de prachtige steden. Onze stijlvolle salonboot de Klifrak stamt uit 1926. De boot heeft vele authentieke details, maar is wel volledig aangepast aan de moderne tijd. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter aangenaam toeven tijdens een tocht met onze rondvaartboot in Friesland. Heeft u of iemand in uw gezelschap een beperking? Dit is geen enkel probleem. Onze salonboot is voorzien van een extra brede loopplank en aangepaste toiletten. Daarnaast is de boot gelijkvloers zodat iedereen zonder problemen mee kan tijdens een boottocht door Friesland.

Boottocht Sneek Friesland

Heeft u de prachtige stad Sneek altijd al eens vanaf het water willen bekijken? Het kan tijdens een boottocht door Sneek in Friesland! Stap aan boord van onze salonboot en ga mee op een ontdekkingstocht door deze sfeervolle stad. Geniet van prachtige gebouwen zoals de Waterpoort. Als u individueel met een boottocht Sneek en Friesland wilt ontdekken, kunt u opstappen tijdens een van onze vele losse rondvaarten. Wij brengen u dan niet alleen naar Sneek, maar naar nog vele andere geweldige plekken in Friesland!

Boottocht familiedag Friesland

U kunt bij De Oorden een gezellige boottocht voor uw familiedag in Friesland organiseren. Wij hebben verschillende standaard arrangementen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van varen en barbecueën? Het is bij ons het hele jaar door mogelijk! Naast onze vaste arrangementen is een maatwerk boottocht voor uw familiedag in Friesland ook mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor uw hele familie!

Stuur ons berichten

Het was een bijzonder geslaagd bruiloftsfeest, de verzorging was bijzonder goed en eten( BBQ en salades) was van uitstekende kwaliteit.
Het personeel was zeer vriendelijk en mede daardoor heeft iedereen een prachtige dag gehad.

Wij hebben een prachtig feest op de Klifrak gevierd, al onze gasten zijn in de watten gelegd, heerlijke koffie met gebak, heerlijk eten , voor ieder die wensen had, een zeer aardige schipper, stuurman en bediening. Echt een aanrader. Fam. Otto

Oaljekoekenreiske

Wy ha freed in pracht reiske han op de klifrak.
Mei in groep fan 63 âlderen út nijemardum en sondel , ha we genoten op de klifrak.
Alles wie super foar elkoar.

Wij hebben een fantastisch personeelsfeestje gehad.
Fijne sfeer, dus zeker tot ziens!!

Page 1 of 37:
«
 
 
1
2
3
 
»