Boeken zonder risico..

Een feest organiseren in deze tijd kan best lastig zijn. Wat als blijkt dat het feest niet door kan gaan i.v.m. de corona maatregelen van de overheid? Wat voor risico loop ik dan? Ben ik dan mijn geld kwijt? ben ik verplicht het feest te verplaatsen naar een andere datum?

Allemaal vragen waar wij u een kort en positief antwoord op kunnen geven.

Als uw boeking al rond is, en er kan door overheidsmaatregelen niet gevaren worden, dan kunt u kosteloos annuleren, u bent dus geen geld kwijt, en bent niet verplicht de datum te verschuiven naar een latere datum in het jaar. Dit alles komt keurig zwart op wit op papier te staan.

Hoe gaat het boeken in zijn werk?

Het handigste is om eerst via een e-mail door te geven wat uw ideeën zijn voor uw feestelijke dag, zodat ik u geheel vrijblijvend een prijsopgave kan sturen.

Na het verkrijgen van de offerte kunt u eventueel vrijblijvend langs komen om Salonboot Klifrak te bekijken en verder te bespreken, of u kunt via de mail of telefoon door geven of de offerte naar uw wens is, of aangepast dient te worden. Nadat u aangeeft dat de offerte naar uw wens is, zal ik u een bevestiging sturen, zodat alle afspraken op papier staan.

Zoals eerder vermeld zal ook worden beschreven dat u geen risico loop op het moment dat er niet gevaren kan worden i.v.m. overheidsmaatregelen.

Stuur dus gelijk een eerste mail via het contactformulier op deze website, en krijg snel vrijblijvend een offerte toegestuurd.

P.s. wij varen alle maanden van het jaar!