Bedrijfsuitje Friesland

De Oorden Rondvaarten heeft leuke arrangementen samengesteld voor uw bedrijfsuitje in Friesland. Bij ons betaalt u voor de gehele ervaring inclusief drinken één prijs per persoon! Een dj aan boord behoort tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen voor uw bedrijfsuitje in Friesland, met bijvoorbeeld een langere boottocht of een andere catering.

Klik hier voor de pagina met alle informatie!

 

Bedrijfsuitje Friesland De Oorden

Een bedrijfsuitje organiseren is misschien geen alledaagse klus. Door uw bedrijfsuitje in Friesland bij De Oorden te boeken, kunt u eenvoudig een tijdelijke optie zetten op een datum die voor u geschikt is. Hierdoor kunt u verder met organiseren en weet u zeker dat de boot voor uw gewenste dag gereserveerd is. Kan het feest toch niet doorgaan dan is de optie verwijderen geen enkel probleem. Een bedrijfsuitje in Friesland bij de Oorden is onvergetelijk en eenvoudig te regelen!

 

Pitch en putt Friesland

Leef u uit op de golfbaan! Pitch en Putt in Friesland heeft samen met De Oorden een mooi arrangement samengesteld waarbij u, na ontvangst met koffie en oranjekoek, eens kunt proberen of golfen echt zo makkelijk is als het er uit ziet. Na deze unieke ervaring gaat u naar het naastgelegen Galamadammen, waar onze Salonboot Klifrak voor u klaar ligt voor een boottocht met barbecue. Ook dit Pitch en putt in Friesland arrangement is uit te breiden tot een echt bedrijfsfeest met een dj aan boord. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.